Política i condicions

Condicions, Informació i Política de Hostal Mediterraneo

– IVA inclòs en tots els preus que proporciona Hostal Mediterraneo.

– Taxa turística de 0,66 euros, s’aplica per dia i persona excepte menors de 16 anys i a partir de la 7a nit.

– No està permès fumar a l’interior de l’Hostal.

– Horari d’entrada (Check-in) de 14:00h a 19:00h.

– El tipus de llit està subjecte a disponibilitat (No podem confirmar el tipus de llit a causa de que tenim contínues variacions en el planning).

– No es poden allotjar menors de 7 anys.

– No disposem d’ascensor (Accés a les habitacions per escales).

– Horari limitat de recepció. (Consulteu horari).

– Checkout abans de les 12h.

– No s’accepten mascotes.


– Aplicable Condicions de cancel·lació: Si cancel·leu o modifiqueu la reserva fins a 7 dies abans de la data d’arribada, l’establiment no s’efectuaran càrrecs. Si cancel·leu, modifiqueu la reserva fora del termini o no us presenteu, l’establiment carregarà el 100% de l’estada. En cas d’una reserva no reemborsable no s’efectua la devolució de diners de la reserva.

– A l’efecte de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals facilitades s’incorporaran a un fitxer de què és responsable Hostal Mediterraneo. El seu tractament s’efectuarà per dur a terme la finalitat pròpia de l’activitat d’aquesta empresa i únicament seran comunicats o cedits a tercers relacionats amb la mateixa.

Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit dirigit a Hostal Mediterraneo a la direcció Carrer Nou numero 3 de Tossa de Mar. Si en qualsevol moment voleu revocar el seu consentiment a qualsevol dels extrems anteriorment esmentats, també pot comunicar-se mitjançant correu electrònic a l’adreça [email protected]

Per a més informació pot contactar trucant al 972 34 00 99 o bé per e-mail a [email protected]